marți, 24 noiembrie 2009

Ziua alegerilor

Duminica in ziua alegerilor, pe Realitatea TV si pe Antena 3 nu s-a vorbit decit de frauda electorala. Am vazut si o jurnalista care intreba pe cei din Gara de Nord cine i-a organizat sa vina la vot. Si daca asteapta vreun tren, unii nu asteptau nici un tren, atunci de ce votau??

Erau unii care spuneau ca ei lucreaza in Bucuresti si au venit cu autorcarul sau microbuzul la initiativa sefilor lor. Nu a urmat intrebarea corecta, de cit timp lucreaza in Bucuresti, au vrut ei sa voteze sau a fost dorinta sefilor lor sa voteze? Daca nu au fost intrebarile nu au fost nici raspunsurile, si era loc de speculatii: sigur ca unii voteaza triplu, fraudeaza, autocarele de care a vorbit Dan Nica sint adevarate. Etc.

A aparut la un moment dat un baiat care a spus ca a votat de 2 ori ca sa ajunga la inchisoare sa aiba ce minca. Romania de azi.

Eu sint absolut sigura ca au fost nereguli la votare, ca au fost unii care au votat de mai multe ori, ca nu s-au respectat toate regulile. Dar muult mai putine decit ideea de fraudare in masa de care au vorbit televiziunile astea toata ziua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu