joi, 4 martie 2010

Viata bate filmul - Dumitru Sechelariu

Dumitru Sechelariu s-a prins că este înregistrat. L-a dezbrăcat pe Iuliean Şuţu, omul parchetului, şi a distrus aparatura de înregistrare a DNA

Dumitru avea o intilnire amiabila cu Iuliean Şuţu dar s-a uitat pe fereastra si i-a trecut brusc prin cap ca Iuliean va incerca sa il inregistreze asa ca imediat ce Iuliean a intrat pe usa l-a pus sa se dezbrace si a descoperit complotul.

sau

Dumitru aveam o intilnire de afaceri cu Iuliean Şuţu dar a devenit banuitor cind Iuliean i-a pus o intrebare compromitatoare care nu isi avea locul in discutie asa ca l-a pus sa se dezbrace si a descoperit complotul.

sau

Dumitru avea o banuiala ca DNA vrea sa il infunde si ca Iuliean Şuţu a trecut de partea DNA asa ca l-a chemat la el acasa fara a-i da nimic de banuit iar cind acesta a ajuns l-a pus sa se dezbrace si a descoperit complotul.

In toate cazurile

Dupa ce a descoperit aparatura de inregistrare a calcat-o in picioare si a injurat pe Iuliean si pe toti care ii vor raul. Si bineinteles l-a dat afara pe bietul Iuliean, care s-a jertfit in felul acesta in numele justitiei si dreptatii.

Dumitru Sechelariu e mai tare decit DNA! El e o persoana fizica cu drepturi in statul de drept si nu poate fi arestat pentru ca DNA nu a fost in stare sa il asculte si sa adune probe impotriva lui in felul asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu