sâmbătă, 18 septembrie 2010

Marii arestati

In Romania ultimei perioade mai multe personaje s-au perindat pe la DNA si au fost arestate pentru mai mult sau mai putin timp. Toti au declarat ca sunt acuzati din motive politice. Aparent daca ei nu ar fi persoane publice implicate in politica nu ar avea nimic de a face cu acuzatiile care li se aduc, dosarele lor sunt de regula instrumentate politic.

Mai nou toti se declara persecutati de presedintele Basescu. Iar Basescu tace cand i se intampla, spune ca nu are nimic de-a face si ca nu are nici un amestec.

Becali a fost tovaras de pahar cu Basescu. Sorin Ovidiu Vintu a fost prietenul lui Basescu si l-a sustinut in campania de dinainte de 2004. Dan Diaconescu declara ca a vorbit cu Basescu la telefon si cred ca asa e, l-a sprijinit pe Basescu in campania din 2008 si 2009. Primarul Solomon e din PDL. Si lista poate continua. Puiu Popoviciu a facut afaceri cu Basescu.

Au dreptate cand se leaga de legatura lor din trecut cu Basescu pentru ca ea a existat. Nu stiu cat de mult conteaza legatura in acuzatiile care li se aduc, dar eu sunt sigura ca are legatura cu trenarea judecarii si a condamnarii lor definitive. Cel mai probabil nu se va intampla in vremea lui Basescu, suspectez ca si pentru ca Basescu nu vrea sa riste sa faca unii dezvaluiri senzationale. Mie mi se pare ca e mai mult o amenintare, stau ei putin la inchisoare sa simta de aproape ce li se poate intampla daca nu se linistesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu