miercuri, 17 noiembrie 2010

Soric

Am vazut ieri la televizor conferinta de presa a domnului Soric, ofiter de Politie cu grad inalt in Piatra Neamt. Un mare idiot arogant, foarte sigur ca pozitia lui e inamovibila, el a rezolvat crima rapid si atunci de ce ar fi dat afara. El habar nu are ca e ilegal sa dai bani cu camata iar jurnalistii sunt rau intentionati si vor sa il scoata vinovat degeaba.

E revoltator ca oameni de calibrul asta ajung in pozitii importante. Oamenii astia au alti mii de oameni subalterni, dintre care o parte executa neconditionat ordinele altfel isi pierd painea. Ei conduc o armata de oameni care fac ce li se ordona. Care in felul asta devin cu totii interlopi.

Asta pentru ca sunt pusi pe criterii politice. Soric e prieten cu primarul care e din PDL. Unii chiar sustin ca la mijloc este rafuiala dintre Udrea - care controleaza acum Ministerul de interne prin Igas - si Blaga - cel care i-a pus in functie pe primarul din Piatra Neamt.

E revoltator. Noi astia "oameni simpli" depindem de sefi din astia pusi sefi doar ca sa satisfaca interesele unor politicieni la fel de idioti ca ei, cei din urma alesi democratic. Si ne miram de ce se intampla sa vrea unu' sa iti dea in cap, sau sa o faca, pe strada :(

2 comentarii:

  1. Cred ca Elena Udrea este un personaj care nu isi are deloc locul in acest articol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu eu am pus-o pe Elena Udrea in ecuatie, altii au facut-o. Dar eu tind sa ii cred.

    RăspundețiȘtergere