joi, 18 noiembrie 2010

Speranta de schimbare in Politie

Am putea avea speranta ca dupa ultimul scandal la Politie, cu Soric si restul, astia sa se razbune si sa apara alte demascari ale politistilor din cealalta tabara, rivala. Ce gand frumos.

Eu am mai avut asemenea sperante desarte si cu alte ocazii. De exemplu cand a fost arestat Catalin Voicu.

Numai ca sperantele de genul asta sunt cum spuneam, desarte. Ei, politicienii, de fiecare data cand unul de-ai lor e demascat, se repliaza unii in jurul altora, isi refac legaturile ascunse de ne-santajat si probabil le renegociaza in interes personal. Unul cade, mai trage pe vreunul doi, restul raman in picioare pana la urmatoarea demascare intamplatoare, nu cad niciodata prea multi.

Din pacate.

Nici de data asta nu se va schimba nimic. Astia pleaca, vin altii la fel de incompetenti si corupti iar peste vreo 3-4 ani cand scandalul va disparea din "mentalul colectiv" cu memoria foarte scurta, e posibil ca Soric sa reprimeasca un post de sef obscur. Pun pariu ca va iesi la pensie din Politie.

Un singur lucru ar putea schimba sansele lui Soric/Toba/Fatuloiu etc sa revina: sa nu mai fie alesi PDL. Dar asta nu inseamna ca altii la fel de "buni" nu vor fi alesi in locul lor, de alte partide.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu