luni, 31 ianuarie 2011

Comunicarea de la Guvern

Imi amintesc cum pe vremuri Basescu suna la Antena 3 si la B1TV ca sa explice starea natiunii. Imediat dupa ce a devenit prim ministru Boc a sunat la Antena 3 - la o emisiune in care Gadea & co comentau o poza in care Boc s-a ridicat in varful picioarelor - sa explice ca ei se inseala si ca el tocmai s-a aranjat in poza cand l-au surprins. Si dupa ce a inchis au facut bascalie de el - intr-un mod care mie nu mi s-a parut deloc amuzant.

Cred ca de atunci, de pe vremea cand Boc vroia sa demonstreze ca el e altfel decat vor unii sa il descrie dar nu reusea, se trage comunicarea deficitara a Guvernului. Boc a trecut la cealalta extrema in care nu vrea sa comunice decat strictul necesar. Cu acelasi insucces de transmitere a mesajului.

Greseala asta e ceva comun in guvernul Romaniei. Boc nu trebuie el sa comunice, ci sa isi angajeze experti buni in comunicare si sa ii lase pe ei sa faca mesajele.

Poate are, caz in care nu vrea sau nu poate sa isi dea seama ca cei mai buni nu sunt membri de partid.

Un comentariu:

  1. Activistii de partid comunist considerau ca ei sunt cei mai buni si aveau nevoie de satisfactia ca au furnizat personal informatia publicului.
    Alte satisfactii nu au pentru ca superiorii ii "mustruiesc" cand sunt in particular.

    RăspundețiȘtergere