joi, 10 februarie 2011

Echipa nationala de fotbal

Nu e nici un secret de multi ani de zile ca echipa nationala de fotbal este slaba si ca e din ce in ce mai slaba. Dar nu inteleg de ce numai antrenorii sunt considerati vinovati.

Vinovatii sunt sefii din fotbal care nu reusesc sa faca in Romania campionate puternice si care nu investesc in tinere talente din Romania, cumpara straini cu bani grei. Asa zisii patroni de fotbal care nu se pricep, au ceva bani si aveau echipe favorite iar acum sunt patroni. Schimba antrenori ca pe ciorapi dupa ce pierd un meci. Fara vreo viziune de manager sau de a construi ceva durabil.

Nu sunt mare fan - ma uitam la meciuri cand se uita tata numai pentru ca aveam si eu chef sa ma uit la televizor. Cred ca echipele nationale au fost puternice numai cand exista un jucator foarte bun care sa conduca jocul. Se construiesc in jurul unuia sau mai multor jucatori buni. A fost Hagi, pe urma Mutu. Inca nu s-a gasit jucatorul care sa il inlocuiasca pe Mutu.

Dupa parerea mea Lucescu ar trebui lasat sa isi construiasca o echipa si va avea si rezultate. Rezultatele nu vin din senin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu