vineri, 11 martie 2011

Cine este Sebastian Lazaroiu?

De ceva timp aud mereu ca Sebastian Lazaroiu spune cate ceva. De obicei niste tampenii, parca in batjocura. El este consilier prezidential si o multime de "analisti" tot vorbesc despre ce a mai zis sau a mai scris el.

Nu inteleg de ce e asa important ce zice sau ce scrie el. Si de ce analistii respectivi nu gasesc lucruri serioase sau macar utile despre care sa vorbeasca.

Eu am impresia ca e doar cineva care vrea sa se bage in seama. Probabil nu are prea multe de facut in calitate de consilier prezindential, spunea Andrei Plesu ca Basescu nu e cineva care sa asculte de consilierii lui.

2 comentarii:

  1. Daca afirmatile lui sunt comentate inseamna ca nu sunt tampenii si poate se confirma vorba ca "adevarul supara".
    Cand cineva spune tampenii este ignorat, pentru ca tampenile nu are sens sa le comentezi.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu cred ca el duce si mai mult in derizoriu scena politica. Vorbeste de "alba ca zapada" si "scufita rosie" si multimea de analisti care oricum comenteaza orice, se chinuie sa dea un inteles. Iar in timpul lui liber injura jurnalisti (nu comentez conflictul ci forma) - http://blogary.ro/2011/02/o-intamplare-stranie-jurnalismul-de-ghena/ si scrie despre revolutii sexuale - http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8300861-sebastian-lazaroiu-noua-revolutie-sexuala-asteptat-jumatatea-acestui-secol-romania.htm.

    RăspundețiȘtergere