sâmbătă, 5 martie 2011

Din nou despre cainii vagabonzi

Diferenta dintre noi si tarile civizate este un tampit pe nume Marinescu si o sleahta de politicieni impotenti politic care nu sunt in stare sa stranga cainii din strada. Pe firul logic, de vina sunt romanii naivi care l-au votat si ONG-urile aberante care scot caini in strada fara sa le pese de consecinte si fara sa ii traga nimeni la socoteala.

Intr-o tara civilizata cainii sunt eutanasiati dupa 7 zile de stat in adapost. Ne place cand mergem intr-un oras si nu vedem caini si mizerie in strada.

La noi mizeria e peste tot iar cainii misuna in voie printre oameni, mii de oameni sunt muscati de caini si unii chiar mor. Avem cu ce ne lauda.

Ce nu spun reprezentantii ONG-urilor este ca un caine nu e agresiv singur dar va fi cu siguranta agresiv in haita. Iar pe strada asta avem, haite.

Cati caini vagabonzi au Marinescu si "sustinatorii" cainilor? Probabil nici unul. Daca tin atat de mult sa nu fie eutanasiati trebuie sa ii primeasca in casele lor, nu sa ii lase in strada.

Asta e alta dovada a discrepantei majore dintre ce sustin, si legifereaza, politicienii si ce cred alegatorii lor. Nu imi imaginez vreun locatar inconjurat de caini ca se bucura ca el si copiii lui sunt amenintati zilnic de cainii vagabonzi. Dar politicienii care ne reprezinta interesele nu sunt in stare sa legifereze eutanasierea lor fara subtrefugii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu