miercuri, 4 mai 2011

Portret Sorin Ovidiu Vantu

Am vazun intr-un reportaj un portret a lui Sorin Ovidiu Vantu. A fost securist, contabil care a furat si a facut puscarie in regimul trecut, a fost condamnat la 3 ani cu suspendare pentru FNI si acum faptele s-au prescris. Un excroc.

Acum a fost din nou incarcerat si iar pune vina pe Basescu. Poate are dreptate ca Basescu e in spatele inculparii lui. Sau mai bine zis a dat mana libera pentru arestarea si judecarea lui. Imi place sa cred ca Basescu nu poate influenta justitia, dar poate controla ce incepe sa se judece si ce nu prin scapari din datele pe care le tine bine sa ii santajeze pe toti.

SOV promite dezvaluiri spectaculoase dar nu le face. As vrea sa se incheie si sa isi faca curajul sa spuna tot ce ameninta despre Basescu, asa cum se intampla pare o cacialma, se bat in spate care e mai smecher si stie mai multe despre altii.

Presedintele si excrocul. Se bat cu aceleasi "arme". Situatia pare sumbra.

2 comentarii:

  1. "Presedintele si excrocul.Se bat cu aceleasi "arme".
    De ce Presedintele si excrocul? Doar nu vrei sa sugerezi ca primul nu-i excroc!
    Amandoi fac parte din aceeasi categorie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai, ambii sunt exact la fel. Au fost aliati pe vremea cand PSD era la putere, la un moment dat au incetat sa se inteleaga si acum Basescu vrea sa il distruga - cum a facut si cu altii care i s-au opus, de ex. Petre Roman, Adrian Nastase. Dar faptul ca au fost aliati spune totul.

    RăspundețiȘtergere