sâmbătă, 2 iulie 2011

Consideratiile lui Basescu despre regele Mihai

Basescu atunci cand a vorbit despre regele Mihai nici nu si-a dat seama ce face. El a spus asa ceva probabil banuind ca multi romani sunt sau vor deveni de acord cu el. Pentru ca la noi e foarte bine primita orice remarca rautacioasa despre personalitati de orice fel. 

Chiar am vazut un reportaj la stirile Antenei 1 in care se vorbea mai intai despre declaratia presedintelui iar apoi reporterul spune ca regele s-a stabilit in Elvetia "unde a avut doi copii", cu o poza a regelui si copiilor in iarba.

Nu si-a pus multa lume problema ca regele a incercat sa ajute din exil Romania. Cel mai evident efort a fost dupa revolutia din 1989 cand regele reprezenta Romania oficial sau mai putin oficial la diferite evenimente.

Basescu ar trebui sa fie mult mai responsabil in declaratiile pe care le face. Minciunile pe care le spune razand despre familia lui sunt una, tampeniile pe care le spune despre personalitati vor fi transmise si peste granita iar el devina si mai putin luat in serios. Ar trebui sa reprezinte Romania si sa produca stiri pozitive nu reactii agresive sau de dezaprobare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu