duminică, 25 martie 2012

Găinarii din Parlament

De câteva zile se vorbește despre domnul deputat Boldea, cum avea el rețea de interlopi și cum nimic din lucrurile ilegale pe care le poate face nu a fost ratat.

Domnul Boldea face/făcea parte din PDL și a fost contracandidatul Elenei Băsescu la șefia tineretului PDL. Adică și-a făcut campanie și a fost votat de PDL-iștii tineri pentru a-i conduce. Un tânăr politician de succes în România.

Ca el sunt probabil mai mulți. Cred că întrebările de genul - cum a putut ajunge atât de sus în PDL, cum e posibil să fie deputat - sunt de prisos. Raspunsul este simplu: nu caută nimeni afacerile politicienilor, dacă vin cu bani să finanțeze o campanie electorală, să dea pomenile de rigoare, nu contează nimic altceva. Odata intrat în Parlament procesele eventuale devin politice, nu mai contează.

Eu nu cred că domnul Boldea va veni de bunavoie înapoi deși au aparut declarații posibile în acest sens. Dar de venit înapoi s-ar putea să vină dacă însuși șeful statului promite asta.

Ar fi mai bine să scoată cineva toți găinarii din Parlament.

Așa cum se întâmplă acum amărâții care nu votează devin reprezentați de găinari iar cei care ii votează pe găinari sunt atât de creduli că ai putea spune ca își merită soarta. Dar ne afectează și pe noi iar noi nu merităm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu