sâmbătă, 22 septembrie 2012

Părerea mea despre privatizarea Oltchim

Părerea mea despre privatizarea Oltchim este asta: niște idioți au găsit niște motive "politice" ca să își bată joc de amărâții de la Oltchim și de fapt de noi toți.

Argumentez.

Dan Diaconescu este urmărit penal, am citit acum ca OTV este în insolvență, prin OTV oricine îl aude vorbind își dă seama că are grave probleme cu realitatea sau audiența e atât de idioată că nu vrea să spună ceva cu sens. Și cu toate astea el este câștigătorul privatizării Oltchim!

Va bate câmpii până la alegeri cu ce va face el pentru a salva salariile iar dupa alegeri va pleca cu jucării cu tot.

Pentru cei care l-au ales pe el lucrul acesta este previzibil dar l-au ales dintr-un idiot joc "politic", au impresia că vor câștiga mai mult la alegeri dacă Dan Diaconescu își va rupe gâtul. Un argument care nu ar avea ce căuta într-o decizie economică în nici o țară civilizată.

Numai argumente de profesionalism ar trebui să fi fost considerate. Și multă responsabilitate. În loc de toate astea am văzut diletantism și inconștiență. Din păcate vom suferi cu toții de pe urma lor. Iar dacă va câștiga USL alegerile asta se va întâmpla în următorii 4 ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu