sâmbătă, 21 septembrie 2013

Tot despre copilul care a murit mușcat de câini

2 articole despre copilul care a murit mușcat de câini

Primul:
Filmul Real În Cazul Morţii Lui Ionuţ Anghel, Copilul De Patru Ani Ucis De Maidanezi

Și un articol cumva despre altceva

Adopţiile de câini din adăpostul de la Mihăileşti au fost SUSPENDATE. Procurorii au ridicat fişele animalelor

în care scrie așa:

Decesul a fost cauzat de hemoragia externă, pe corpul copilului fiind găsite sute de plăgi, declara în 3 septembrie, pentru MEDIAFAX, medicul care a făcut autopsia, Abdo Salem, de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML). Medicul a precizat că doar pe tălpile copilului de patru ani nu au fost găsite plăgi, restul corpului fiind cu sute de muşcături de câini.

Părerea mea personală: bunica trebuia să își supravegheze nepoții, familia trebuia să găsească soluții ca ei să fie permanent supravegheați. Ceilalți oameni care îi vedeau pe copii singuri în parc trebuiau să anunțe poliția, copiii nu au voie să stea nesupravegheați.

Și, cel mai important, câinii nu ar fi trebuit să fie în stradă!

Dacă toate astea s-ar fi întâmplat tragedia nu ar fi avut loc. Asemenea tragedii nu ar trebui să aibă loc în România.

Nu vreau să comentez grija familiei pentru copil. Ei au suferit o tragedie imensă și probabil suferă foarte mult.

Dar alte motive sînt, după părerea mea, și mai grave:

- în primul rând sumele mari de bani primite de diverse ONG-uri pentru așa zisa sterilizare pe care o fac doar pe hârtie. Daca sterilizeaza tot își pierd sursa de venituri.

- politicienii corupți care primesc bani pentru a închide ochii pentru starea de fapt. Mii de oameni mușcați de câini primesc bani mulți pentru tratament, care e gratuit și mult mai scump decât strângerea câinilor de pe străzi și doar dacă nu ținem cont de suferința și disconfortul lor. Plus oameni care mor mușcați de câini.

- indolența oamenilor cărora nu le pasă dacă în jurul lor pe stradă e mizerie sau nu, ei oricum nu se plac între ei și nu îi interesează dacă e mizerie sau nu. Aici un exemplu este cel al iubitorilor de câini care hrănesc câinii pe lângă blocuri și se ceartă cu oricine nu este de acord deși orice necunoscut poate fi mușcat de acel câine

- indiferența multora pentru ce se întâmplă în jurul lor, nu contează ca niște copii sînt nesupravegheați

Și lista poate continua.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu