duminică, 16 noiembrie 2014

"Daca se dovedeste ca numarul celor care voiau dar n-au reusit sa voteze este mai mare decat diferenta dintre candidati, Curtea poate invalida alegerile."

Moise Guran, pe pagina de Facebook:

"Daca se dovedeste ca numarul celor care voiau dar n-au reusit sa voteze este mai mare decat diferenta dintre candidati, Curtea poate invalida alegerile."

Este important ca cei care stau la coada sa se semneze ca sa dovedeasca faptul ca au vrut sa voteze si nu au reusit.

O sugestie, tot pe pagina lui Moise Guran:

Ma adresez celor care se afla la cozile de la sectiile de vot din DIASPORA.
Ca sa dati un sens statului la coada (de la aceasta ora este posibil sa nu mai vedeti sensul sa va asezati la coada, fiind evident ca nu o sa mai puteti vota pana la ora 21 si deci sa nu mai doriti sa va asezati) va sfatuiesc sa faceti liste pe care sa le transmiteti din spatele cozii spre intrarea in sectie.
Puneti pe lista un numar, numele vostru si nr de telefon ( ca sa puteti fi gasiti). Listele raman la cei din fata si, cand ajungeti (cei care ajungeti) sa votati, va taiati de pe lista, astfel incat in final sa ramana acolo doar cei care au vrut sa voteze si n-au mai apucat.
Este un mod de organizare (nu stiu daca cel mai bun). Aveti grija ca dupa inchiderea sectiei de votare sa xeroxati listele si sa inmanati observatorilor independenti, dar si sa le transmiteti catre BEC sau cui mai considerati voi necesar.

Azi când am votat nu era aglomerație la școala unde am votat dar m-am mai învârtit prin oraș și era plin de oameni pe stradă, cu copii. Atmosfera. așa cum o văd eu, e destul de încordată, iar sînt chemări să iasă oameni în stradă. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu