vineri, 14 noiembrie 2014

Tot despre dezbateri campania electorala

Istorie: chiar in 2 noiembrie Victor Ponta anunta ca ii face lui Iohannis invitatia de a avea dezbateri electorale la 4 televiziuni in fiecare zi, in ordinea asta: Romania TV, Realitatea TV, B1, Antena 3. Fara sa accepte deloc negocieri despre formate.

Eu cred ca din cauza presiunii de a avea o dezbatere si pentru ca negocierile erau blocate Klaus Iohannis a acceptat sa mearga la Realitatea TV marti. Si daca a vazut ca a fost declarat castigator Victor Ponta a acceptat negocierea pentru dezbaterea de miercuri, era sigur pe el,

Detalii despre dezbateri si gogosile vandute acolo de candidati pe gandul.info: DEZBATEREA PONTA-IOHANNIS. Din cele 66 de declaraţii ale candidaţilor verificate de Gândul şi Factual, 11 au fost complet false, 5 - parţial false.


Am remarcat cateva lucruri: la prima confruntare Klaus Iohannis s-a enervat ca a fost intrerupt si nu a reusit sa se redreseze in compania unor moderatori partinitori cu Ponta si o atmosfera de amatorism. El trebuia sa atraga de partea lui pe cei nehotarati. Dar toate comentariile au fost ca nu a fost destul de incisiv, a fost greoi si dezbaterea plictisitoare, nu a fost destul de incisiv.

A doua zi a fost mai incisiv, nu l-a lasat pe Ponta sa vorbeasca singur si a vorbit peste el si peste moderatoare. Dar nici asa nu e bine, a fost un badaran, prost crescut etcetera.

Mai sint si unii comentatori care comenteaza si ei orice ca sa manance si ei o paine. Mi se pare in regula dar sa spuna de la inceput ca ei sint pusi sa ne faca pe noi sa radem oricum.


Eu continui sa sper ca azi vor anunta o dezbatere la TVR sau macar Iohannis sa mearga la TVR. Nu inteleg de ce nu se intampla. Invitatia TVR e doar pentru ambii, nu si pentru unul singur?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu